Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Primeur van Phantom en International Tools: snelwisselsysteem met Step-point centreerboor

First from Phantom and International Tools: quick-change system with Step-point centering drill
Van Ommen B.V.

Primeur van Phantom en International Tools: snelwisselsysteem met Step-point centreerboor

Innovatief op 2 fronten. Naast moeiteloos wisselen van gatzagen, wordt dit snelwisselsyteem - als 1ste in de markt - gecombineerd met een Step-point centreerboor voor ergonomisch en gecontroleerd boren. Verkrijgbaar in Phantom en International Tools.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De eerste innovatie is het Quick-Change snelwisselsysteem. Dankzij dit snelwisselsysteem wisselt men moeiteloos van gatzaag met een diameter van 16 mm naar bijvoorbeeld 76 mm. Premium kwaliteitsmerk Phantom en ook het prijs-/kwaliteitsmerk International Tools zorgen met het Quick-Change snelwisselsysteem voor een forse tijdbesparing in bedrijven waar men vaker gaten met uiteenlopende diameters moet zagen in diverse materialen. Het wisselen naar een andere diameter vergt slechts enkele seconden. Het Quick-Change snelwisselsysteem voor gatzagen bestaat uit 2 maten adapters en een houder. Hiermee kan men alle diameters zagen. Op het Quick-Change snelwisselsysteem zijn ook andere merken gatenzagen in te zetten.

De tweede innovatie is dat dit snelwisselsysteem gecombineerd wordt met het eveneens door Van Ommen ontwikkelde Step-point boren concept. Met deze centreerboor kan men ergonomisch en gecontroleerd boren. Het snelwisselsysteem geeft een dubbele ondersteuning aan de centreerboor, waardoor de Step-point centreerboor zeer stabiel en spelingsvrij boort en de gatzaag daardoor moeiteloos nauwkeurige gaten maakt.

Met deze primeur biedt de Quick-Change een oplossing aan zowel metaal-, industrie- als constructiebedrijven in de bouw voor wie alle tijdwinst belangrijk is, gelet op het tekort aan vakmensen. “We hebben in de aanloop naar de introductie van het snelwisselsysteem heel veel vakmensen met het systeem laten werken”, zegt Frans Lenting, commercieel directeur bij Van Ommen, het moederbedrijf van Phantom en International Tools. “Ze waren allemaal enthousiast over hoe de Quick-Change plus Step-point centreerboor gecontroleerd nauwkeurig gaten zaagt en hoe makkelijk het is om snel van diameter te wisselen.”

Phantom en International Tools hebben met het snelwisselsysteem voor gatzagen met een Step-point centreerboor een primeur. Er is nog geen andere gereedschappenfabrikant die de Step-point centreerboor combineert met gatzagen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top