Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Ontzorgen met Vendor Managed Inventory

Worry-free Vendor Managed Inventory
itsme

Ontzorgen met Vendor Managed Inventory

Het optimaliseren van de interne logistiek is voor paneelbouwers vaak een uitdaging, van grijpvoorraadbeheer tot grip op levertijden.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het optimaliseren van de interne logistiek is voor paneelbouwers vaak een uitdaging, van grijpvoorraadbeheer tot grip op levertijden. Zeker als de productie over meerdere locaties is verdeeld, zoals bij Elektro Internationaal (EI) in Woerden. In 2016 zette het bedrijf al een grote stap, samen met itsme Connected Business, op de serieproductielocatie. Dat betrof de invoering van Vendor Managed Inventory (VMI) in de vorm van een 2BIN-systeem. Binnenkort hoopt EI te starten met de bouw van een nieuw pand, waar alle activiteiten weer onder één dak plaatsvinden. Dan wordt ook de logistiek voor de complete productie geoptimaliseerd.

Elektro Internationaal is in ons land een van de grotere spelers voor paneelbouw en besturingstechniek. Het bedrijf ontwerpt en bouwt verdeel- en besturingskasten voor uiteenlopende markten, van utiliteitsbouw, datacenters en zorginstellingen tot retail, chemie en de farmaceutische industrie. EI telt 115 medewerkers, inclusief flexibele schil, en werkt verspreid over vier panden (totaal 4.500 m2) in Woerden. Dat is voor de efficiency van productie en interne logistiek verre van optimaal. Er liggen plannen voor vervangende nieuwbouw (6.000 m2). Als daar dit jaar vergunning voor komt, kan begin 2025 het nieuwe pand in gebruik worden genomen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top