Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Nieuwe DAF vrachtwagen overgedragen aan onze chauffeur Erik!

Nieuwe DAF vrachtwagen overgedragen aan onze chauffeur Erik!
Adlas Metaalbewerking BV

Nieuwe DAF vrachtwagen overgedragen aan onze chauffeur Erik!

Vandaag was een feestelijke dag bij Adlas Metaalbewerking! Met veel trots overhandigden wij de sleutels van onze gloednieuwe DAF vrachtwagen aan onze chauffeur Erik.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Vandaag was een feestelijke dag bij Adlas Metaalbewerking! Met veel trots overhandigden wij de sleutels van onze gloednieuwe DAF vrachtwagen aan onze chauffeur Erik. We kregen ook een uitgebreide uitleg over het gebruik van deze prachtige vrachtwagen. Geleverd door Verspui, vormt deze vrachtwagen een waardevolle aanvulling op onze vloot en zal hij een belangrijke rol spelen in het vervoer van onze producten.

De DAF vrachtwagen is uitgerust met de nieuwste technologieën en veiligheidsfuncties, wat niet alleen zorgt voor een hoger rijcomfort voor Erik, maar ook voor efficiënter en duurzamer transport. Met verbeterde brandstofefficiëntie en een sterke focus op veiligheid, zijn we ervan overtuigd dat deze vrachtwagen een grote bijdrage zal leveren aan onze operaties.

Tot onze verrassing werden we ook nog eens getrakteerd op een heerlijke taart van Verspui! We willen hen hartelijk bedanken voor dit smakelijke gebaar en voor hun altijd uitstekende service.

We zijn enthousiast om deze nieuwe stap te zetten en kijken uit naar de vele veilige en succesvolle kilometers die voor ons liggen. Veel rijplezier en veilige kilometers gewenst, Erik!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top