Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Elkaar uitdagen om beter en slimmer te werken

Challenging Each Other to Work Better and Smarter
itsme

Elkaar uitdagen om beter en slimmer te werken

De relatie van Manders Automation met itsme kenmerkt zich door flexibiliteit en de drive om dingen beter en slimmer te doen. Bijvoorbeeld met het 2BIN-systeem voor het grijpvoorraadbeheer en met complete kits voor seriematige machinebouw.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De relatie van Manders Automation met itsme kenmerkt zich door flexibiliteit en de drive om dingen beter en slimmer te doen. Bijvoorbeeld met het 2BIN-systeem voor het grijpvoorraadbeheer en met complete kits voor seriematige machinebouw. “Wij dagen elkaar constant uit. Ook willen we nog verdere stappen in digitalisering maken en duurzamer worden.”

Manders Automation in Venray bouwt maatwerk productieautomatisering voor sectoren als automotive, life sciences, elektronica en bouw. Het bedrijf (zestig medewerkers) ontwikkelt oplossingen voor assemblage, verbindingstechniek en handling. Manders groeit gestaag, vertelt John Thijssen, directeur-eigenaar van dit “prachtige bedrijf”. “Er wordt in Nederland nog altijd veel handwerk verricht en de personeelsproblematiek belemmert daarbij groei van de productiebedrijven. Dus komt men voor productieautomatisering bij ons. Ook vragen klanten ons steeds vaker om hun installed base te upgraden. Die moeten we reviseren, van een nieuwe besturing voorzien en de veiligheid ervan optimaliseren, om alles weer minimaal tien jaar fit te maken voor de toekomst.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top