Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Maximale productie met een minimale bezetting

Maximale productie met een minimale bezetting
AESC B.V.

Maximale productie met een minimale bezetting

Het succes van Ter Horst Metaaltechniek onderstreept de kracht van geavanceerde software en automatisering. Dankzij AESC en Tuwi is productie-efficiëntie en groei haalbaar, zelfs bij een tekort aan personeel. Meer weten?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Toen Guido Wensink drie jaar geleden de kans kreeg om de metaalbewerking binnen de Ter Horst Groep opnieuw te definiëren, wist hij dat automatisering en software cruciaal zouden zijn om zijn plannen te realiseren.

Het verhaal van Ter Horst Metaaltechniek illustreert de kracht van geavanceerde software en automatisering in de moderne productie-industrie. Met de hulp van AESC’s software-oplossingen en de ondersteuning van Tuwi, heeft Ter Horst Metaaltechniek bewezen dat zelfs in een tijd van arbeidsschaarste, productie-efficiëntie en groei niet alleen mogelijk zijn, maar ook kunnen worden versneld.

DE IMPACT VAN CALCULATE, LIBELLULA EN AUTOPOL
Drie softwareproducten van AESC hebben een flinke bijdrage geleverd in het optimaliseren van het productieproces van Ter Horst Metaaltechniek: Calculate, Libellula en AutoPOL. Met Calculate kunnen ze snelle en nauwkeurige berekeningen uitvoeren voor hun projecten, waardoor ze optimale resultaten kunnen bereiken met minimale verspilling. Libellula biedt geavanceerde nesting oplossingen voor het aansturen van hun lasers, en AutoPOL zorgt voor de vereiste maakbaarheidscontroles en maakt een efficiënte bediening van hun kantbanken mogelijk. Deze combinatie van software heeft niet alleen bijgedragen aan de verhoging van de efficiëntie, maar heeft ook het risico op fouten aanzienlijk verminderd.

HOE AUTOMATISERING DE FLEXIBILITEIT EN NAUWKEURIGHEID VERBETERDE
De combinatie van Tuwi’s hardware en AESC’s software stelt Ter Horst Metaaltechniek in staat om snel te reageren op klantverzoeken, terwijl de nauwkeurigheid en kwaliteit van hun werk gewaarborgd blijven. Dit vermogen tot flexibiliteit en nauwkeurigheid heeft geleid tot aanzienlijke efficiëntiewinsten. Zoals Wensink aangaf:

“Wat we voorheen sneden in een tweeploegendienst met twee CO2-lasers, produceren wij met ons geautomatiseerde snijsysteem nu in een dagdienst.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top