Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Verbeterde efficiëntie en diepgang met aangepaste training

Enhanced Efficiency and Depth with Customised Training
itsme

Verbeterde efficiëntie en diepgang met aangepaste training

Van de Kar Elektrotechniek heeft sinds begin 2003 een relatie met itsme voor de levering van materialen en Siemens-trainingen. Dit voorjaar was de première van in-house maatwerktrainingen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Van de Kar Elektrotechniek heeft al vanaf de start in 2003 een relatie met itsme, voor de levering van materialen en ook voor Siemens-trainingen. Dit voorjaar werd er voor het eerst bedrijfsintern een maatwerktraining gegeven. “Dat is efficiënter. Onze jongens hebben al een bepaalde achtergrond, waardoor ze basiszaken kunnen overslaan en op specifieke onderdelen juist meer diepgang kunnen maken.”

Van de Kar Elektrotechniek in Roosendaal is in 2003 gestart door Jan van de Kar. Zijn compagnon Werner Zandbergen, medewerker van het eerste uur, is twee jaar geleden ingestapt als mede-eigenaar om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. Beiden vervullen ze naast hun managementtaken nog de rol van technisch projectleider. Van de Kar Elektrotechniek telt inmiddels 35 medewerkers en legt zich toe op industriële automatisering voor speciaalmachinebouw en procesindustrie. “Wij verzorgen elektrotechniek, besturing, softwareontwikkeling, installatie en inbedrijfname – complete projecten van a tot z.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top