Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Feestelijke opening van vestiging Hooglede

247Tailorsteel B.V.

Feestelijke opening van vestiging Hooglede

Op 11 juni werd de nieuwste vestiging in Hooglede (BE) feestelijk geopend. Een honderdtal genodigden zakten af naar de nieuwste vestiging van 247TailorSteel.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Op 11 juni werd de nieuwste vestiging in Hooglede (BE) feestelijk geopend. Een honderdtal genodigden zakten af naar de nieuwste vestiging van 247TailorSteel. Een uitgelezen kans voor klanten, partners en leveranciers om kennis te maken met deze nieuwste productiefaciliteit.

Op 20 september 2022 werd de eerste symbolische schop in de Hoogleedse (bouw)grond gezet. Een jaar later, op 2 oktober 2023, ging de productie er van start. De eerste machines werden in gebruik genomen en een volledig nieuw team van ruim 60 personen werd ingewerkt. De fabriek telt momenteel 5 lasersnijmachines, 2 buislasers, 4 kantbanken en 2 machines voor randafwerking. Doel is om er op termijn 250 nieuwe arbeidsplaatsen te creëren.

“De komst van 247TailorSteel is voor onze gemeente een versterking van de metaalverwerkende industrie die zich al generaties lang ontwikkelt. Met de komst van deze vestiging verzekert men metaalproducten in een handomdraai, on demand, on time en recht vanuit het kloppende hart van West-Vlaanderen.” vertelt burgemeester Frederik Demeyere ons.

De productiesite van 17.000 m2 is een ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau Vandamme Vandeputte uit Roeselare. De kennis en ervaring uit de andere fabrieken werd gebruikt voor het ontwerpen van een productiesite waar efficiëntie centraal staat. Dat deze site anders is dan een traditionele fabriekshal, bewijzen de bomen (één voor elke machine) en de lichtrijke productiehal. Een aangename werkomgeving staat hier centraal, en dat merk je.

Europese expansie
De bouw van deze vestiging kadert binnen een ambitieus groeiplan. Bedoeling is om elke klant binnen een straal van 200 km te kunnen bedienen. Met 185.000 m2 locatieoppervlakte, meer dan 45.000 klanten en zes vestigingen in drie landen (Nederland, Duitsland en België) is het bedrijf goed op weg om Europees marktleider te worden.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top