Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Een innovatieve oplossing voor personeelstekorten

An innovative solution for staff shortages
AESC B.V.

Een innovatieve oplossing voor personeelstekorten

De metaalindustrie kampt met personeelstekorten. Het aantal technisch geschoold personeel wordt steeds kleiner. Hoe houd je de productiviteit hoog en kun je de afhankelijkheid van schaarse technische arbeidskrachten verminderen?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Innovatie staat centraal bij Zantech; het bedrijf streeft ernaar om altijd de nieuwste technologieën en technieken toe te passen in hun productieprocessen. Automatisering is cruciaal voor Zantech om hun hoge kwaliteitsstandaarden te handhaven en de doorlooptijden te verkorten.

DE ZOEKTOCHT NAAR GEAVANCEERDE CALCULATIESOFTWARE
In een constante zoektocht naar optimalisatie van hun productieprocessen zag Zantech de noodzaak in van een geavanceerd en gebruiksvriendelijk calculatiesysteem. De complexiteit van hun productie, met uiteenlopende machines en technologieën, vroeg om een efficiënte oplossing om prijsberekeningen snel en nauwkeurig te kunnen maken en gemakkelijk wijzigingen in STEP-bestanden van klanten te kunnen maken. Automatisering is cruciaal voor Zantech om hun hoge kwaliteitsstandaarden te handhaven en de doorlooptijden te verkorten. De samenwerking met Bystronic benadrukt hun inzet voor geavanceerde technologie en innovatie in hun productielijnen.

HOE ZANTECH OMGAAT MET PERSONEELSTEKORTEN
De metaalindustrie kampt met personeelstekorten. Het aantal technisch geschoold personeel wordt steeds kleiner. Niels Mattheeuwse, werkvoorbereider bij Zantech, legt uit:

“In de afgelopen 7 jaar dat ik hier werk zijn er een aantal mensen met pensioen gegaan, dan merk je dat er een hoop kennis verloren gaat en tegenwoordig willen mensen allemaal heel graag verder studeren. Het vinden van gekwalificeerde medewerkers wordt steeds moeilijker. Dit tekort maakt het noodzakelijk om te automatiseren.”

Door geavanceerde automatiseringsoplossingen te implementeren, kan Zantech de productiviteit hoog houden en de afhankelijkheid van schaarse technische arbeidskrachten verminderen.

“Automatisering helpt ons om de efficiëntie te verhogen en de werkdruk voor ons personeel te verlichten, zodat we toch kunnen blijven groeien en innoveren.” Aldus Niels.

Automatisering is dus cruciaal om de uitdagingen van de huidige markt het hoofd te bieden en de concurrentie voor te blijven.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top