Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

EDGECAM 2024.1

EDGECAM 2024.1
ATS EdgeIT

EDGECAM 2024.1

EDGECAM 2024.1 komt er aan! Deze vernieuwde versie biedt naast verbeterde bestaande draai-, frees- en EDM-bewerkingen ook weer baanbrekende nieuw toegevoegde functies die uw productieproces nog verder verbeteren.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ook deze keer zijn de verbeteringen gericht op geavanceerde besturing, slimmere gereedschapsbanen en intelligente functie integratie.

Nieuwe Cycli in Edgecam 2024.1:

Race Line Finishing (in Preview)
Een nieuwe cyclus die speciaal is ontworpen om de bovenzijde van wanden snel te kunnen vlakken. Op basis van de freesdiameter kan de kortste gereedschapbaan berekend worden.
Introductie van 2 nieuwe 5-assige cycli: Multiaxis Machining & Rotary Machining.Rotary Machining (Polair Bewerken) maakt het mogelijk om 4-assig roterend te kunnen voorbewerken en nabewerken op een solid.Multiaxis Machining (Meerassig Bewerken) Verbeterd de cyclustijd door over te schakelen van 3+2 voorfrezen naar volledig 5-assig voorfrezen, perfect voor werkstukken met gebogen vloeroppervlakken.
Verbeteringen in de “Frezen” omgeving:

Voorbewerking cyclus

Verbeterde Waveform technologie voor betere spaan preventie.
Parallelle verwerking van gereedschapsbaan berekeningen bij rest-voorbewerken die de kracht van multi-core PC’s verbeteren.
Voorfrezen biedt tevens de mogelijkheid voor automatisch gegenereerde vrijloopvlakken na een bepaalde lengte of tijd dat uw frees heeft afgelegd. Ook is het mogelijk om hier automatisch een programma-stop toe te voegen.
Contourfrezen cyclus:

De nieuwe functie “Trim Air Cuts on Undercuts” / “Verwijder lucht snedes bij ondersnijding” is toegevoegd aan het contourfrezen om geen “lucht” bewegingen te maken op een solid waar een ondersnijding van toepassing is.
De nieuwe optie “Distribute Cuts Equally” / “Gelijkmatige snedeopdeling” zorgt voor een gelijke verdeling van snededieptes (met een maximum van de opgegeven snedediepte).
Afbramen cyclus:

Het is vanaf Edgecam 2024.1 mogelijk om ondersnijdend af te bramen met de afbraam cyclus en een diamantvormige frees.
Een “Use Check Fixture” / “Controleer op botsing met klem” is toegevoegd aan de instructie zodat de cyclus rekening houdt met de spanmiddelen.

Lees het gehele verhaal op onze website

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top